Butiken i Järfälla

Vår butik i Järfälla finns på följande adress

Bruttovägen 2
175 43 JÄRFÄLLA


Öppettider i butiken
Öppettiderna uppdateras på denna sida senast kl 9.00 samma dag som butiken är öppen. Om tiderna förändras beror detta i regel på sjukdom. Detta är med andra ord inget vi kan förutspå i förväg. Andra tider förekommer även vid helgdagar och skollov. Mer information om vilka tider som gäller vid helgdagar och skollov uppdateras senast en vecka innan aktuell helgdag eller vid skollovets början. Vänligen kontrollera tiderna på morgonen innan du ämnar besöka butiken.

Öppettider
Tisdag 14:30 - 17:00
Onsdag 14:30 - 17:00
Torsdag 14:30 - 17:00
Fredag 12:30 - 15:00

Köpinformation och köpvillkor
Följande gäller i butiken på Bruttovägen 2 i Järfälla.

Betalningssätt
I butiken går det bra att betala med VISA och MasterCard. Vi tar även kontantbetalning.

Avhämtning av en hämtorder
Observera att avhämtning endast kan ske av den person som har köpt produkterna. Inget ombud kan hämta ut en beställning! Medtag legitimation och ordernummer vid avhämtning.

Avhämtning av redan beställda ordrar kan ske under butikens öppettider. Observera att ordern som ska hämtas måste läggas minst en vardag (24 timmar) innan den ska hämtas.

Tänk på att en order som ska avhämtas räknas som köpt i butik. Det vill säga för en hämtorder gäller samma ångerrätt och reklamationsrätt som för de produkter som köps direkt i butiken. Inköpsdatumet räknas som den dagen ordern kan hämtas i butiken, oavsett om ordern hämtas den dagen eller ej.

En hämtorder som ej har hämtats ut inom 14 dagar kan med andra ord ej nyttja sin ångerrätt eller reklamationsrätt. Försändelsen finns för uthämtning i 60 dagar, därefter kasseras ordern. HÄMTA UT ERA BESTÄLLNINGAR I TID!


Ångerrätt för butiksorder
Ångerrätten gäller ej för böcker, kurser, livsmedel, ätbara/ej ätbara färger och produkter som helt eller delvis består av någon form av livsmedel. 14 dagars ångerrätt gäller för övriga produkter. Det förutsätter att samtliga nedanstående punkter uppfylls

 • Produkten innehåller ingen form av livsmedel.
 • Produktens förpackning (emballage) är obruten.
 • Produkten och produktens förpackning (emballage) är oskadade.
 • Produkten är oanvänd.
 • Kvitto kan uppvisas


Notera att produkten ska återlämnas i butiken där den är inhandlad, dvs på Bruttovägen 2 i Järfälla.


Ångerrätt för hämtorder, samt ej uthämtad hämtorder
Ångerrätten gäller ej för böcker, livsmedel,  ätbara/ej ätbara färger och produkter som helt eller delvis består av någon form av livsmedel. 14 dagars ångerrätt gäller för övriga produkter. Det förutsätter att samtliga nedanstående punkter uppfylls

 • Produkten innehåller ingen form av livsmedel.
 • Produktens förpackning (emballage) är obruten.
 • Produkten och produktens förpackning (emballage) är oskadade.
 • Produkten är oanvänd.
 • Kvitto kan uppvisas


Notera att produkten ska återlämnas i butiken där den är inhandlad, dvs på Bruttovägen 2 i Järfälla. Vid ångerrätt av hämtorder som ej har hämtats ut påförs en administrativkostnad på 29:-. Villkoren i detta stycke gäller även beställningar som ej är uthämtade.

Reklamationsrätt
Om du upptäcker att något är fel med produkten måste reklamation ske i butiken inom 14 dagar räknat från inköpsdatumet. Medtag följande vid reklamationen

 • Produktens förpackning.
 • Produktens samtliga delar, inklusive de skadade delarna.
 • Kvitto

Återbetalning
Vid godkänd retur sker återbetalning till kund på samma sätt som order betalades. Är det en hämtorder som har köpts i vår nätbutik sker återbetalning via Klarna. Återbetalning sker inom 30 dagar från att returen har erhållits.

Produkter eller kurser som har inhandlas via direktköp i vår butik på Bruttovägen 2 återbetalas på samma sätt som de betalades när köpet genomfördes, dvs kontant eller med kort.